H2 Hub Twente logo type blue on transparant background
Productie
Opslag
Toepassingen
Nieuws

Even voorstellen: Jotem Water Solutions

Water is een actueel en veel besproken onderwerp, iets waar wij ons als Jotem al bijna 60 jaar hard voor maken en bijzonder trots op zijn.

Wij zijn Jotem Water Solutions, uw specialist in wateroplossingen. Door de alsmaar toenemende vraag naar bruikbaar water is er steeds meer behoefte aan efficiënte en betrouwbare oplossingen voor waterbehandeling. Als specialist hierin bieden we een scala aan waterbehandelingstechnologieën die tegemoetkomen aan de diverse behoeften van onze klanten en de maatschappij als geheel.

Bij Jotem zijn we niet alleen een bedrijf, maar vooral een hecht team van gedreven mensen met een passie voor watertechniek. Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden en expertise, variërend van chemische technologie en milieutechniek tot werktuigbouwkunde en procesautomatisering. Deze diversiteit aan kennis en ervaring stelt ons instaat om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieustandaarden.

Onze technologieën omvat onder andere filtratiesystemen, omgekeerde osmose, ultrafiltratie, en desinfectietechnieken zoals UV-licht en ozonbehandeling. Elk van deze technologieën speelt een cruciale rol in het zuiveren en hergebruiken van water voor verschillende toepassingen, waaronder drinkwaterproductie, industriële processen en afvalwaterbehandeling. Onze systemen zijn ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te zijn, met een focus op duurzaamheid en minimalisering van de ecologische voetafdruk.

Onze ambities reiken verder dan alleen technologieontwikkeling. We hechten veel waarde aan samenwerking met diverse kennisinstellingen zoals mbo’s, hbo’s en universiteiten. Door deze samenwerking blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen we bijdragen aan het opleiden van de volgende generatie watertechnologen. Educatie en kennisoverdracht zijn essentieel voor de toekomstvan de watersector, bij Jotem zetten we ons actief in om onze passie en expertise door te geven aan studenten en jonge professionals.

Als nieuw lid van H2Hub Twente zal Jotem zich richten op het zuiveren van water voor verschillende soorten electrolyzers. Hierbij wordt gekeken naar diverse waterbronnen zoals drink-, oppervlakte- en afvalwater. Onze ambitie is om niet alleen technologieontwikkeling te bevorderen, maar ook samen te werken met kennisinstellingen (mbo/hbo/UT) en verdere educatie te stimuleren.

Jotem Water Solutions is enthousiast om als onderdeel van H2Hub Twente bij te dragen aan de vooruitgang in water- en waterstoftechnologie. Samen streven we naar een duurzame toekomst waarin innovatie en samenwerking centraal staan.

No items found.

Partners in dit project

Terug naar nieuwsoverzicht